Pauline Sæther

Billede Pauline.JPG
 
 

Underviser i sang

Er uddannet fra Det kgl. Danske Musikkonservatorium og Opera akademiet. Pauline har haft mange roller. Bla.a på Den Jyske Opera, Roskilde Kammeropera, Den Fynske Opera, Østre Gasværk, Bådteatret, Gladsaxe Teater, Folketeatret , Det Ny Teater og på flere scener i Norge og Sverige.

Pauline Bevæger sig rundt indenfor et bredt repertoire, fra opera til musical, jazz, gospel, barok og lieder. Og bliver med sit alsidige repertoire brugt i mange forskellige sammenhænge.

Om min undervisning

Vi har alle vores egen unikke lyd som er vores helt personlige vokale fingeraftryk. For at udfolde stemmen ,så den virker optimalt er kroppen det vigtigste instrument. 

Jeg fandt meget tidligt ud af at det kropslige arbejde er alpha og omega for at en stemme skal kunne klinge frit og ubesværet. Dette sammenholdt med vejrtrækningen og en god fornemmelse for ansats arbejde, gør at eleverne kommer rigtig langt.

Jeg arbejder rigtig meget med sangteknikken sådan at eleven får et godt fundament til at kunne bevæge sig fritindenfor de forskellige stilarter. Og derved også nemmere kan udtrykke det de har på hjertet , den historie de gerne vil fortælle musikalsk.

Telefon: 23 24 04 74

Mail: pauline.saether@gmail.com

Hjemmeside: paulinesæther.dk/